MENU

Henkilöstötutkimus on välttämätön työkalu toiminnan suunnittelussa

Henkilöstötutkimus on välttämätön työkalu toiminnan suunnittelussa
Luottamuspulssi © on pulssikysely, joka on räätälöity erityisesti henkilöstökokemuksen nopeaan kartoittamiseen erikoistilanteissa. Henkilöstökysely on tehty kevyeksi ja tehokkaaksi, jotta organisaatiot kykenevät kuuntelemaan työntekijöitään kaikissa tilanteissa ja mittaamaan luottamusta. Näin organisaatio pystyy tunnistamaan tarvittavat toimenpiteet, jotta sen suunta pysyy oikeana myös tämänhetkisen koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana.

Organisaation luottamustaso, ja erityisesti sen puute, näkyy poikkeustilanteiden aikana selkeämmin. Koronaviruspandemia koettelee organisaatioita – niin niiden johtoa kuin työntekijöitäkin. Täysin uudenlaisten haasteiden edessä on kartoitettava nykytilanne, jotta organisaation toiminta kyetään normalisoimaan mahdollisimman nopeasti. Luottamuspulssin © avulla tunnistat henkilöstön ja liiketoiminnan hyvinvoinnin kannalta merkittävät toimenpiteet juuri tässä hetkessä.

Mittaamalla henkilöstökokemusta organisaatio ylläpitää tuottavuutta sekä suorituskykyä

Luottamuspulssin © avulla organisaation johto saa tietoa ajankohtaisesti työntekijöidensä luottamuksen tasosta sekä johtamisen kokemuksesta. Tutkimustulosten pohjalta johto kykenee ohjaamaan toimintaansa ja priorisoimaan tekemistään oikeisiin asioihin.

Henkilöstökyselyllä rakennat työyhteisössä luottamusta ja osoitat työntekijöillesi arvostusta

Kun johto näyttää tahtotilansa kuunnella työntekijöidensä kokemusta myös haastavissa tilanteissa, osoittaa se luottamusta ja arvostusta henkilöstöänsä kohtaan. Työntekijät haluavat pysyä organisaatioissa, joissa on vahva luottamustaso. Myös sairauspoissaolot laskevat ja henkilöstön innovointikyvyt korostuvat. Parhaat ideat toiminnan kehittämiseksi tulevat usein henkilöstöltä.

Pulssikyselyn toteuttaminen on organisaatiolle nopea ja kevyt prosessi – mutta sitäkin tärkeämpi

Luottamuspulssi © alkaa henkilöstökokemuksen tutkimisella. Kysely on nopea, ja vastaaminen vie työntekijältä vain muutaman minuutin. Tämän jälkeen asiantuntijamme purkavat tulokset ja auttavat johtoa analysoimaan ne. Näin selvitetään organisaation nykytila. Luottamuspulssi suositellaan toteutettavaksi kolme kertaa, jolloin organisaatio saa mittarin tehtyjen toimenpiteiden seuraamiseksi.

Kiinnostuitko Luottamuspulssi © -henkilöstötutkimuksesta? Lue lisää täältä ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme!
Tarjoamme kaikki muutkin palvelumme normaalisti poikkeustilanteesta huolimatta.