MENU

Maailman parhaat työpaikat 2019

Maailman parhaat työpaikat 2019

Maailman parhaat monikansalliset työpaikat 2019 julkaistu – onnea AbbVie ja ONE Mars!

Great Place to Work® Finlandin tiimi ylpeänä onnittelee Suomessa toimivia maailman parhaita organisaatioita – paljon onnea AbbVie ja ONE Mars!

Molemmat organisaatiot ovat aiempinakin vuosina menestyneet maailman parhaiden monikansallisten organisaatioiden listalla. Vuosi on jälleen ollut molempien yritysten osalta huikea: helmikuussa sijoittuminen Suomen parhaiden työpaikkojen listalle, kesäkuussa listasijoitukset Euroopan parhaiden joukkoon, ja nyt menestystä vielä Maailman parhaiden työpaikkojen listalla!

Maailman parhaiden työpaikkojen listalle voi päästä organisaatio, joka on sijoittunut vähintään viidessä maassa parhaiden työpaikkojen kansalliselle listalle niistä 58 maasta, joissa Great Place to Work toimii. Lisäksi organisaatiolla on oltava maailmanlaajuisesti vähintään 5000 työntekijää, joista vähintään 40 % (tai 5000) työntekijää työskentelevät muussa kuin pääkonttorin kanssa samassa maassa.

Maailmanlaajuisesti tutkimusprosessiin on tänä vuonna osallistunut yli 8000 organisaatiota, joka edustaa yhteensä 12 miljoonan työntekijän kokemusta työpaikastaan. Maailman parhaiden työpaikkojen 2019 listalle tästä organisaatioiden joukosta nousee yhteensä 25 yritystä.

Katso koko Maailman parhaat työpaikat 2019 -lista tästä!

 

Great Place to Work®

Great Place to Work® on globaali henkilöstöanalytiikkaan erikoistunut konsultointiyritys, joka auttaa kaikenkokoisia ja eri toimialoilla toimivia organisaatioita menestymään paremmin johtamalla työntekijäkokemusta – tutkimuksemme osoittaa, että henkilöstön sitoutumisella ja menestyneellä liiketoiminnalla on suora yhteys. Yli 25 vuoden ajan olemme tutkineet maailmanlaajuisesti työntekijöiden kokemuksia auttaen organisaatioita ympäri maailman tunnistamaan ja luomaan luottamukseen perustuvan ja menestyvän yrityskulttuurin. Great Place to Work® -sertifioinnin myötä yhä useampi organisaatio saa tunnustuksen hyvästä työpaikasta, ja parhaiden työpaikkojen kansallisia listoja julkaistaan vuosittain ympäri maailman. Toimintaamme ohjaa missiomme: parannamme yhteiskuntaa auttamalla organisaatioita kehittämään parempia työpaikkoja kaikille.