MENU

High trust -kulttuuri tuottaa tulosta

Great Place to Work® auttaa High trust -kulttuurin kehittämispalveluillaan organisaatioita mittaamaan, analysoimaan ja kehittämään yrityskulttuuria, jossa luodaan ihmislähtöisesti menestyksellistä liiketoimintaa.

 


Juhana Lamberg

"Vuosittainen Great Place to Work -tutkimus ja siihen liittyvät tiimikeskustelut ovat auttaneet meitä kehittämään yrityskulttuuriamme entistä paremmaksi – jopa niin, että asiakkaatkin tunnistavat aidon Mustifiiliksen ympäri Suomen."

Juhana Lamberg

Maajohtaja, Musti ja Mirri

Investoi vahvan luottamuksen kulttuuriin

Yli 30 vuoden tutkimus yli 60 maassa ympäri maailmaa osoittaa selkeästi, että panostaminen vahvan luottamuksen yrityskulttuuriin tuottaa konkreettisia liiketoiminnallisia hyötyjä organisaatiolle. Tutkimuksemme osoittaa, että hyvien työpaikkojen tuloskehitys on huomattavasti vertailuryhmien tuloskehitystä vahvempaa. Parhaiden työpaikkojen tapaustutkimukset osoittavat myös muita toimialakohtaisia hyötyjä, mm. hävikin pieneneminen, työturvallisuuden parantuminen, parempi asiakas- ja potilastyytyväisyys, vahvempi yhteishenki, ja ne houkuttelevat parempia työnhakijoita.

Investoi vahvan luottamuksen kulttuuriin
Organisaatiot, joiden yrityskulttuuri perustuu vahvaan luottamukseen, saavuttavat parempia tuloksia – kaikkialla maailmassa.

Kaikilla parhaiden työpaikkojen listoilla olevilla organisaatioilla eri puolilla maailmaa on yksi yhteinen piirre: vahvan luottamuksen kulttuuri. Great Place to Work®:n maailmanlaajuinen tutkimus osoittaa, että organisaatiot, joissa on luottamukseen perustuva yrityskulttuuri, saavuttavat myös taloudellista menestystä.

Suomen parhaat työpaikat kasvattavat liikevaihtoaan keskimäärin 36 % – ne menestyvät selkeästi kilpailijoitaan paremmin.

Katso tulokset

Tutkimustulokset puhuvat puolestaan: luottamukseen perustuvan kulttuurin rakentaminen organisaatiossa takaa liiketoiminnallisen menestyksen.

Lataa raportti

Luottamukseen perustuvan kulttuurin liiketoimintamalli

 


Autamme organisaatiotanne kasvamaan hyödyntämällä vahvan luottamuksen kulttuuria.

Tilasto

Osakemarkkinatuottojen
vuotuinen vertailu

NAPAUTA NÄHDÄKSESI
Video

Tedx: Parhaat työpaikat
menestyvät taloudellisesti
paremmin

KATSO video
Video

Vahvan luottamuksen
yrityskulttuuria
rakentamassa?

KATSO video

 

 

Haluatko kuulla lisää?
Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa päätöksen tekemisessä.