MENU
Great Place to Work FOR ALL

Parannamme yhteiskuntaa auttamalla organisaatioita kehittämään parempia
työpaikkoja kaikille

 
Parempaa liiketoimintaa

Parempaa liiketoimintaa

Parhaat työpaikat kehittävät henkilöstöään kokonaisvaltaisesti ja ymmärtävät, että työntekijöidensä avulla ne myös saavuttavat täyden liiketoimintapotentiaalinsa.

Parempia työpaikkoja ihmisille

Parempia työpaikkoja ihmisille

Parhaissa työpaikoissa panostetaan jokaisen ihmisen positiiviseen työntekijäkokemukseen ja innostetaan työntekijöitä tavoittelemaan henkilökohtaista parastaan.

Parempi yhteiskunta

Parempi yhteiskunta

Parhaat työpaikat ovat sekä liiketoiminnallisesti menestyviä että parempia työntekijöille, ja ne vaikuttavat vahvasti yhteiskuntaan rakentamalla kaikille parempaa työelämää – kansallisesti ja kansainvälisesti.

 

Miksi Great Place to Work®?

Ainutlaatuinen tietopankki

Ainutlaatuinen tietopankki

Keräämme ja jaamme tietoa parhaiden työpaikkojen parhaista käytännöistä ympäri maailmaa.

Työntekijäkokemuksen mittaus

Maailman eniten käytetty työntekijäkokemuksen mittaus

Trust Index © -kyselyymme vastaa vuosittain miljoonia työntekijöitä ympäri maailmaa. Great Place to Work®:n hyvän työpaikan malli on ohjannut organisaatioita kehittämään kulttuuriaan jo vuosikymmenien ajan.

Kokemus

Vuosikymmenien kokemus

Meillä on yli 30 vuoden kokemus yrityskulttuurin mittaamisesta sekä johtamisen ja hyvän työpaikan kehittämisen konsultoinnista.

Missio

Toimimme missiomme mukaisesti

Henkilökuntamme on strategialähtöisesti ajattelevia asiantuntijoita. Toimimme missiomme mukaisesti auttaen organisaatioita kehittymään paremmiksi työpaikoiksi kaikille.

Suomen parhaat työpaikat

Suomen parhaat työpaikat mediassa

Kumppanuutemme Talouselämä-lehden kanssa tarjoaa medianäkyvyyttä Suomen parhaille työpaikoille.

Yrityskulttuurin kehittäminen

Yrityskulttuurin kehittämistä kaikille

Tarjoamme palveluitamme kaikenkokoisille, kaikissa yrityskulttuurin kehittämisen vaiheissa oleville ja eri aloilla toimiville organisaatioille. Ota yhteyttä – kerromme lisää.

 

Kaikki perustuu luottamukseen.

Luottamukseen perustuvan yrityskulttuurin rakentaminen on strateginen valinta. Hyvässä työpaikassa saavutetaan organisaation tavoitteet ihmisten kanssa, jotka haluavat tehdä parhaansa ja jotka työskentelevät yhtenä joukkueena luottamuksen ilmapiirissä.