MENU


Verkkokäyttäjien käyttäytymisohjeet

Great Place to Work® Institute, Inc. (“GPTW”) haluaa tarjota mahdollisuuksia vaihtaa tietoja ja ideoita, jotka auttavat yrityksiä ja koko yhteiskuntaa luomaan hyviä työpaikkoja. Voit kommentoida GPTW:n verkkosivuilla (”sivusto”) julkaistuja artikkeleja tai voit osallistua sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebook, Twitter ja LinkedIn, napsauttamalla sivuston linkkiä.

Lakien ja käyttöehtojen noudattaminen

Jos päätät lähettää kommentin tai osallistua sosiaalisen median keskusteluihin, sitoudut noudattamaan kaikkia soveltuvia lakeja ja säädöksiä, mukaan lukien, rajoituksetta, immateriaalioikeuslait ja yksityisyyttä koskevat lait.

Sitoudut myös noudattamaan sivuston ehtoja.

Sitoudut myös noudattamaan ehtoja, jotka on lähetetty asiaan kuuluvalla sosiaalisen median verkkosivustolla, kuten Facebook, Twitter tai LinkedIn.

Jos verkkokäyttäjien käyttäytymisohjeiden (jäljempänä ”ohjeet”) ja sivuston ehtojen välillä on ristiriitaa, hyväksyt, että nämä ohjeet ovat etusijalla. Samoin jos näiden ohjeiden ja Facebookin tai jonkin muun sosiaalisen median sivujen mahdollisten ehtojen välillä on ristiriita, hyväksyt, että nämä ohjeet ovat etusijalla.

Huomaa, että harvoissa tapauksissa, kun käyttäjät eivät noudata ohjeitamme, heille lähetetään varoitus, ja tarvittaessa heitä estetään kommentoimasta.

Käyttäjän sisältö

Ymmärrät ja hyväksyt, että kaikki teksti, grafiikka, ohjelmistot, musiikki, äänet, valokuvat, videot, julkaisut, viestit, data, informaatio tai muu materiaali (yhdessä ”käyttäjän sisältö") on yksin sen henkilön vastuulla, jolta käyttäjän sisältö on peräisin. Siksi olet vastuussa kaikesta lähettämästäsi, levittämästäsi tai välittämästäsi käyttäjän sisällöstä.

Julkaiset tietoja rehellisesti ja hyvien tapojen mukaan tarkoituksenasi tiedottaa ja edistää keskustelua. Käyttäjät, jotka aiheuttavat häiriöitä, eivät ole tervetulleita. Jos uskomme, että olet julkaisemassa tietoja tarkoituksenasi aiheuttaa häiriöitä tai haittaa, sinua estetään julkaisemasta viestejä.

Sitoudut olemaan:

(1) julkaisematta tai levittämättä käyttäjän sisältöä, joka on laitonta, häiritsevää, herjaavaa, loukkaavaa, uhkaavaa, säädytöntä, haitallista, rikkomusperäistä, kunniaa loukkaavaa tai toisen yksityisyyttä rikkovaa;

(2) lähettämästä tai levittämästä mitään käyttäjän sisältöä, joka loukkaa tai rikkoo minkä tahansa osapuolen tekijänoikeutta, tavaramerkkiä, liikesalaisuutta, patenttia tai muuta omistusoikeutta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämällä kolmannen osapuolen tekijänoikeuksien alaista materiaalia ilman asianmukaista lupaa tai määrittelyjä, käyttämällä kolmannen osapuolen tavaramerkkejä ilman asianmukaista lupaa tai määrittelyjä, ja käyttämällä tai jakamalla kolmannen osapuolen tietoja (riippumatta siitä onko ne suojattu liikesalaisuudella) rikkoen salassapitovelvollisuutta;

(3) lähettämästä tai levittämästä matoja, viruksia tai muita haitallisia, häiritseviä tai tuhoisia tiedostoja, koodeja tai ohjelmia;

(4) julkaisemasta tai levittämästä mitään mainontaa, mainosmateriaalia, ketjukirjeitä, roskapostia tai muunlaisia massasähköpostiviestejä ihmisille tai yhteisöille, jotka eivät ole suostuneet olemaan osa näitä postituksia;

(5) matkimasta mitä tahansa henkilöä tai yhteisöä; virheellisesti ilmoittaa tai väärin esittää väärää tietoa mille tahansa henkilölle tai yhteisölle; tarkoituksellisesti jättää pois, poistaa, väärentää tai vääristellä siirtotietoja, mukaan lukien otsikot, paluupostitus, ja internet-protokollan osoitteet; tai muuten manipuloida tunnisteita lähetetyn käyttäjän sisällön alkuperän peittämiseksi;

(6) lähettämästä tai levittämästä käyttäjän sisältöä, jota sinulla ei ole oikeutta lähettää, levittää tai välittää;

(7) häiritsemästä normaalia keskustelua tai toimimasta muutoin tavalla, joka vaikuttaa negatiivisesti muiden käyttäjien kykyyn osallistua reaaliaikaisiin vaihtoihin;

(8) peukaloimasta, rikkomasta tai haittaamasta millään tavoin sivustoa tai palvelimia tai sivustoon liittyviä verkkoja;

(9) hyökkäämästä muiden käyttäjien luonnetta tai mainetta vastaan, nimittelemästä, loukkaamasta, tekemästä naurunalaiseksi, pilkkaamasta, ahdistelemasta sähköisesti tai muutoin häiritsemästä muita käyttäjiä;

(10) loukkaamasta, hyökkäämästä, vähättelemästä tai pilkkaamasta muiden käyttäjien uskomuksia ja elämän valintoja;

(11) keräämästä tai tallentamasta muiden käyttäjien henkilötietoja;

(12) osallistumasta toimintaan, joka rikkoisi muiden yksityisyyttä koskevia oikeuksia, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen muiden käyttäjien tietojen kerääminen ja jakaminen ilman heidän lupaansa, ellei sovellettava laki salli tätä;

(13) käyttämästä sivustoa mihinkään laittomaan tarkoitukseen;

(14) lähettämästä muiden henkilöiden etu- ja sukunimiä tai muita tunnistetietoja, kuten työpaikka tai tarkka kotiosoite ellei tähän ole kyseisen henkilön lupaa; tästä ohjeesta huolimatta, jos olet lähettämässä asiatietoa yrityksestä, voit sisällyttää henkilöiden koko nimen ja heidän tehtävänimikkeet ja sijainnit, sillä edellytyksellä, että viestisi on tarkka eikä herjaavaa;

(15) lähettämästä tai julkaisemasta sinulle lähetettyjä yksityisviestejä ellei sinulla ole lähettäjän kirjallista lupaa; tai

(16)  valitsemasta näyttönimeä, joka on karkea tai säädytön tai joka antaa sinusta vääriä tietoja muille käyttäjille;

Valokuvat

(17) Voit lähettää kuvia, kunhan ne ovat sopusoinnussa kaikkien ohjeidemme kanssa ja edellyttäen, että olet saanut kirjallisen hyväksynnän valokuvaajalta ja kuvatuilta henkilöiltä.

Muut sivustot

(18) Voit mainita muita sivustoja, jotka kiinnostavat käyttäjiä, linkittää niihin tai keskustella niistä kunhan linkitetyt tai viitatut sivustot noudattavat ohjeitamme.

Näiden ohjeiden rikkomukset

(1) Jos rikot näitä sääntöjä, tekosi voi johtaa joko varoitukseen, määräaikaiseen tai pysyvään kieltämiseen sivustolle osallistumisesta.

(2) Kieltäminen tehdään GPTW:n harkinnan mukaan ja se on seurausta yksinomaisesta päätöksestämme liittyen käyttäjän osoitettuun kyvyttömyyteen tai haluttomuuteen noudattaa ohjeitamme.

Käyttäjän sisältö / kirjeenvaihto

Ymmärrät, että GPTW ei yleensä esitarkista käyttäjän sisältöä, mutta GPTW ja sen nimeämillä henkilöillä on oikeus (mutta ei velvollisuutta) oman harkintansa mukaan muokata, evätä, poistaa tai siirtää käyttäjän sisältöä. GPTW:llä ja sen nimeämillä henkilöillä on oikeus poistaa mitä tahansa käyttäjän sisältöä, jota GPTW pitää harkintansa mukaan vastenmielisenä joko oikeudellisista tai muista syistä.

Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että GPTW voi säilyttää käyttäjän sisältöä ja myös luovuttaa käyttäjän sisältöä tarvittaessa, jos laki niin vaatii tai hyvässä uskossa siitä, että tällainen säilyttäminen tai tietojen paljastaminen on tarpeen (a) oikeudenkäyntiprosessin noudattamiseksi; (b) vastaamaan väitteisiin siitä, että käyttäjän sisältö loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia; (c) oikeuksien, omaisuuden tai GPTW:n, sen käyttäjien ja yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojaamiseksi. 

Käyttäjän sisältöön sisältyvät henkilökohtaisten tietojen käyttöä koskevat tiedot esitetään tietosuojakäytännössämme.

Julkaisemalla käyttäjän sisältöä sivustolla tai lähettämällä käyttäjän sisältöä käyttämällä sivustoa (1) ilmoitat ja vakuutat GPTW:lle, että olet saanut kaikki tarvittavat luvat, suostumukset, luopumiset, tiedotteet, valtuutukset ja / tai luvat julkaista tai lähettää käyttäjän sisältöä; ja (2) myöntää GPTW:lle peruuttamattoman, maailmanlaajuisen, ei-yksinomaisen, jatkuvan, täysin ala-lisensoitavissa olevan, rojaltivapaan oikeuden ja lisenssin käyttää, kopioida, muokata, sovittaa, julkaista, kääntää, luoda johdannaisia töitä, jakaa, välittää, julkisesti suorittaa ja asettaa julkisesti näytteille tällaista käyttäjän sisältöä (kokonaan tai osittain) ja / tai sisällyttää se (kokonaan tai osittain) muihin julkaisuihin missä tahansa muodossa ja nykyisessä tai tulevassa mediassa tai tekniikassa.

Hyväksyt, että sivusto sisältää muiden käyttäjien mielipiteitä ja näkemyksiä, joista GPTW ei ole vastuussa. Ymmärrät lisäksi, että GPTW ei vastaa sivustolla julkaistun käyttäjän sisällön tarkkuudesta. Ymmärrät ja hyväksyt, että arvioit ja kannat kaikki käyttäjän sisältöön liittyvät riskit, mukaan lukien kyseisen käyttäjän sisällön tarkkuuteen, täydellisyyteen tai hyödyllisyyteen luottaminen.

Kaikki kommentit, materiaalit tai kirjeet, jotka lähetät GPTW:lle koskien sivustoa, mukaan lukien kysymykset, kommentit, ehdotukset, kritiikki tai vastaava, on pidettävä ei-luottamuksellisina eikä vailla yksityisten tai henkilökohtaisten oikeuksien väitteitä ellet nimenomaisesti ilmaise kirjeenvaihdossa, että materiaali (i) "ei ole tarkoitettu julkaistavaksi" ja se (ii) sisältää "yksityisiä ja omistusoikeudellista" tietoja, joita ei saa jakaa. GPTW:lla ei ole minkäänlaista velvollisuutta materiaalien suhteen, joita et rajoita ja GPTW voi vapaasti kopioida, käyttää, paljastaa, näytellä, esittää julkisesti, muuttaa, muokata, lyhentää, luoda johdannaisia ja / tai levittää materiaaleja, joita et rajoita. Hyväksyt myös, että hakukone, kuten Yahoo tai Google, voi indeksoida julkaisemasi tiedot. Lisäksi GPTW voi vapaasti käyttää ideoita, konsepteja, tietotaitoa tai tekniikoita, jotka sisältyvät tietoon, jota olet siirtänyt GPTW:lle, mihin tahansa tarkoitukseen, ilman korvausta tai muita velvoitteita kenellekään, mukaan lukien itsellesi.

Sisällön tallentaminen

Hyväksyt, että GPTW voi perustaa, oman harkintansa mukaan ja ilman ennakkoilmoitusta, enimmäismäärän tallennustilaa käyttäjän sisältöä varten, jota ylläpidetään, levitetään tai välitetään sivuston kautta. Hyväksyt, että GPTW ei ole vastuussa viestien, tiedonsiirron tai muiden käyttäjän sisällön, jota ylläpidetään, levitetään tai välitetään sivuston kautta, poistamisesta tai tallentamisesta.

Yhteydenpito kolmansien osapuolten kanssa

Yhteydenpitosi sivustolla tai sen kautta löytyneiden kolmansien osapuolten kanssa on yksinomaan sinun ja kolmannen osapuolen välinen asia. GPTW ei anna mitään takuita mistään tavaroista tai palveluista, joita voidaan saada tällaisilta kolmansilta osapuolilta, ja hyväksyt, että GPTW ei ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat sinun ja kolmannen osapuolen välisistä hankkeista tai seurauksena tällaisten kolmansien osapuolten läsnäolosta sivustolla.

Päättyminen

Hyväksyt, että GPTW voi oman harkintansa mukaan ja milloin tahansa, lopettaa sivuston käytön, ja se voi poistaa kaiken sivuston käyttäjän sisällön ilman ennakkoilmoitusta mistä tahansa syystä, jonka GPTW katsoo asianmukaiseksi harkintansa mukaan. Lisäksi myönnät, että GPTW ei ole vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille sivuston käytön tai sivustolle pääsyn keskeytyksen seurauksista. Jos sivuston käyttösi keskeytyy, hyväksyt, että immateriaalioikeuksia koskevat säännökset, vahingonkorvaukset, vastuunrajoitusehdot, takuut, vastuunrajoitukset ja sovellettava lainsäädäntö ovat edelleen voimassa kyseisen keskeytymisen jälkeen.

Käännökset

Nämä GPTW:n verkkokäyttäjän ohjeet ovat luettavissa useilla lainkäyttöalueilla ympäri maailmaa ja eri kielillä. Jos et puhu sujuvasti lukemaasi kieltä, vieraile toisen maan Great Place to Work® -verkkosivuilla, jossa haluamaasi kieltä puhutaan. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä.

These Online User Content Guidelines are posted on GPTW’s affiliate websites in numerous jurisdictions around the world and in numerous languages. If you are not fluent in the language you are reading, please visit the website of the Great Place to Work® affiliate in the country in which the language is spoken in which you are most comfortable.

 

Viimeksi muokattu: 9. kesäkuuta 2011