MENU
Great Place to Work -sertifiointi

Kaikki perustuu luottamukseen

Vuosikymmenten tutkimustyö erilaisten yritysten parissa osoittaa, että organisaatiot, joissa työntekijät kokevat toiminnan perustuvan luottamukselliseen yrityskulttuuriin, saavuttavat monipuolisia liiketoiminnallisia hyötyjä. Niissä kehitetään enemmän innovaatioita ja mitataan korkeampaa asiakastyytyväisyyttä. Niiden työntekijät ovat erittäin sitoutuneita, ja ne ovat organisaatioina ketterämpiä.

Great Place to Work® -sertifiointi on kehitysmatkallanne ensimmäinen tunnustus luottamukseen perustuvan yrityskulttuurin saavuttamisesta.

Trust Index© -kysely mittaa organisaation lähtötilanteen ja auttaa tunnistamaan sen olemassa olevat vahvuudet ja kehityskohteet. Trust Indexin ollessa 70 % tai yli, organisaatio saa kansainvälisen tunnustuksen hyvän työpaikan rakentamisesta eli Great Place to Work® -sertifioinnin.

Ota yhteyttä


Miksi Great Place to Work® -sertifiointi? 

Great Place to Work® -sertifiointi on kansainvälisesti arvostettu tunnustus siitä, että työntekijät kokevat organisaation hyvänä työpaikkana. Sertifiointi on työntekijöiden organisaatiolle antama tunnustus hyvän työpaikan rakentamisesta – heidän jokapäiväisessä arjessaan. Sertifiointi viestii tästä tunnustuksesta myös ulospäin vahvistaen organisaation houkuttelevuutta potentiaalisten työntekijöiden ja asiakkaiden silmissä.

 

Kuinka Great Place to Work® -sertifiointi tapahtuu?

Great Place to Work® -sertifiointiprosessi tarjoaa hyödyllistä tietoa organisaationne yrityskulttuurin nykytilasta – se on ensimmäinen etappi matkalla parhaiden työpaikkojen joukkoon.

Mittaa työntekijöiden kokemus

1

Mittaa työntekijöiden kokemus

Henkilöstöllänne on kaksi viikkoa aikaa vastata Trust Index © -kyselyyn valitsemananne ajankohtana

 

Kerro organisaatiosta

2

Kerro meille organisaatiostanne

Kerro yleiset tiedot organisaatiostanne valmiiseen kyselyymme vastaten

Analysoi ja kehitä

3

Analysoi ja kehitä

Keräämme kyselyiden tulokset ja analysoimme Trust Index © -tuloksenne tarvitsemallanne tasolla

Tuemme kehitystyötänne tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti

Great Place to Work -sertifiointi

4

Great Place to Work® -sertifiointi

Trust Indexin © ollessa 70 % tai yli saatte Great Place to Work® -sertifioinnin, ja voitte käyttää sertifiointilogoa seuraavat 12 kuukautta osoituksena hyvästä työpaikasta.

Hyvän työpaikan tunnustus

5

Hyödyntäkää saamanne tunnustus

Kun organisaationne on sertifioitu, on aika juhlistaa saavutusta ja viestiä siitä aktiivisesti ulospäin. Me autamme teitä tässä.

 
 
 

a.       Trust index -kysely on auki henkilöstöllenne kaksi viikkoa, voitte valita itsellenne sopivan ajankohdan

<!-- [if gte mso 9]> <w:lsdexception locked="false" priority="64" name="Medi

Sertifioidut työpaikat

Great Place to Work® -sertifiointeja myönnetään ympäri vuoden.

Katso sertifioidut työpaikat

Suomen parhaat työpaikat 2019

Paljon onnea Suomen parhaille työpaikoille!

 

Katso lista

 

Menestyksellisempää liiketoimintaa

Mittaa ja vertaa yrityskulttuurianne

Selvitä lähtötilanne

Mittaa ja vertaa yrityskulttuurianne parhaisiin työpaikkoihin. Trust Index © -kyselyn tulosten avulla voitte määrittää vahvuutenne ja kehityskohteenne kehitysmatkanne tueksi – tulokset ovat helposti hahmotettavassa muodossa.

Yrityskulttuuri strategisena valintana

Strateginen valinta

Luottamukseen perustuva yrityskulttuuri synnyttää liiketoiminnallisia hyötyjä kilpailun koventuessa markkinoilla. Hyvän työpaikan rakentaminen on älykäs strateginen valinta. Great Place to Work® -sertifiointi viestii investoijille ja yhteistyökumppaneille, että organisaationne on luotettava.

Tunnustus hyvästä työpaikasta

Tunnustus hyvästä työpaikasta

Kun saavutatte Great Place to Work® -sertifiointiin oikeuttavat kriteerit, organisaationne sertifioidaan osoituksena hyvästä työpaikasta. Great Place to Work® -sertifiointi on nimenomaan työntekijöiden organisaatiolle antama tunnustus hyvän työpaikan rakentamisesta.

Työnantajakuvan vahvistaminen

Vahvista brändiäsi

Organisaatiot, joiden työntekijäkokemus on hyvä, menestyvät paremmin. Brändätkää organisaationne työpaikaksi, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja asiakkuuksista. Sertifioinnin saatuanne tarjoamme teille markkinointimateriaalia, jonka avulla viestitte tunnustuksesta.

 
 

Haluatko kuulla lisää?

Anna meidän auttaa päätöksen tekemisessä. Olemme täällä vastaamassa kysymyksiinne, kun olette ottamassa
ensimmäisen askeleen kehitysmatkallanne kohti strategisia tavoitteitanne.

Ota yhteyttä