MENU

 

Sivuston käyttöehdot

Tervetuloa sivuillemme! Nämä ehdot on kirjoitettu noudattamaan lukuisia lakeja, jotka säätelevät toimintaa Internet-sivustolla. Ehdot kattavat useita tärkeitä kysymyksiä, kuten tekijänoikeuksien alaisten materiaalien ja muiden immateriaalioikeuksien suojelu ja esitys, kerääminen ja käyttö.

Nämä ehdot koskevat tämän sivuston (”sivusto”) käyttöä, ja ne koskevat myös: (a) kaikkia Great Place to Workin® Institute, Inc. (“GPTW”) omistamia ja / tai tarjoamia sivustoja mukaan lukien kaikki tämän sivuston kautta ja / tai minkä tahansa muun GPTW-verkkosivuston tarjoamat palvelut (”palvelut”); (b) kaikkia GPTW:n omistamia ja / tai tarjoamia ja / tai tämän sivuston kautta tai muulla GPTW-verkkosivustolla käytettävissä olevien ohjelmistojen (”ohjelmisto”) tai sovellusten tarjontaa; ja (c) kaikkia verkkosivuja, dataa, tekstiä, kuvia, valokuvia, piirroksia, grafiikkaa, ääntä, videota, ja asiakirjoja, kuten artikkelit, markkinointimateriaalit, lehdistötiedotteet ja muut tiedot ja sisältö, joka on saatavilla tai tämän sivuston kautta tai GPTW-verkkosivustolla.

GPTW:n missiona on rakentaa parempaa yhteiskuntaa auttamalla organisaatioita kehittämään parempia työpaikkoja kaikille. Vietä hetki aikaa sivustollamme, jos olet kiinnostunut hyvän työpaikan mallista sekä yrityskulttuurin luomisesta ja kehittämisestä. Jos sinulla herää kysymyksiä sivustolla olevien materiaalien käytöstä, jatka lukemista. Toivomme, että löydät vastauksen kysymykseesi, mutta jos sinulla on kysyttävää lukemisen jälkeen, ota meihin yhteyttä sivulla “Ota yhteyttä”. Toivomme, että missiomme ja sivuston sisältö inspiroivat.

Avaamalla tämän sivuston hyväksyt nämä ehdot. Olet lukenut ja ymmärtänyt nämä ehdot ja että ne sitovat sinut oikeudellisesti. Jos vastustat mitään näistä ehdoista, älä käytä tätä sivustoa.

GPTW voi muuttaa näitä ehtoja ja tietosuojaselosteita ajan mittaan, kun uusia ominaisuuksia lisätään sivustolle tai kun sovellettavat lait kehittyvät. Ilmoitamme muutoksista näkyvästi, mutta suosittelemme, että luet nämä ehdot säännöllisesti, kun käyt sivustolla.

Jos vastustat mitä tahansa näistä ehdoista, sinun tulisi välittömästi lopettaa sivuston käyttö.

Muut ehdot

Joillakin tämän sivuston alueilla saattaa olla muita sääntöjä, ohjeita ja/tai muita ehtoja, jotka koskevat tämän alueen käyttöoikeutta ja/tai käyttöä ja joita voidaan tarkistaa ajoittain ("muut ehdot"). Jos esimerkiksi lähetät tai julkaiset sisältöä, kuten tekstiä, grafiikkaa, ohjelmistoja, musiikkia, ääniä, valokuvia, videoita, viestejä, kommentteja, palautetta, dataa, tietoja tai muita materiaaleja (yhdessä ”käyttäjän sisältö”), tutustu verkkokäyttäjän ohjeisiin oppiaksesi, miten GPTW käsittelee käyttäjän sisältöä. Lisäksi tämä sivusto tarjoaa linkkejä sosiaalisen median sivustoille, kuten Facebook, Twitter ja LinkedIn. Suosittelemme näiden sivustojen tietosuojakäytäntöihin ja näiden sivustojen muihin ehtoihin tutustumista ennen käyttäjän sisällön lähettämistä. Jos olet osallistunut GPTW:n toteuttamaan kyselyyn, tutustu ehtoihin, jotka koskevat kyseistä projektia. Jos näiden ehtojen ja muiden ehtojen välillä on ristiriitaa tai epäjohdonmukaisuutta, muut ehdot ovat etusijalla.

Lähettämäsi käyttäjän sisällöt 

Jos välität tai lähetät mitään käyttäjän sisältöä sivustolla tai sivustolle sinä (1) ilmoitat ja vakuutat GPTW:lle, että olet saanut kaikki tarvittavat luvat, suostumukset, luopumiset, tiedotteet, valtuutukset ja/tai luvat lähettää tällaista käyttäjän sisältöä; ja (2) myönnät GPTW:lle peruuttamattoman, maailmanlaajuisen, ei-yksinomaisen, jatkuvan, täysin ala-lisensoitavan, lisenssimaksuvapaan ilmaisen oikeuden ja lisenssin käyttää, kopioida, muokata, sovittaa, julkaista, kääntää, luoda johdannaisia töitä, jakaa, välittää, julkisesti suorittaa ja julkisesti näyttää tällaista sisältöä (kokonaan tai osittain) ja/tai sisällyttää sen (kokonaan tai osittain) muihin julkaisuihin missä tahansa muodossa, mediana tai nykyisenä tai tulevana tekniikkana. Hyväksyt, että GPTW voi käsitellä lähettämääsi käyttäjän sisältöä ei-luottamuksellisena. Tutustu verkkokäyttäjän ohjeisiin saadaksesi lisätietoja käyttäjän sisällöstä, kuten siitä miten GPTW käsittelee käyttäjän sisältöä.

Sivuston käyttö

Tietyt sivuston alueet voidaan rajoittaa valtuutetuille käyttäjille, joiden on ehkä käytettävä salasanaa. Sitoudut olemaan jakamatta mitään salasanoja tai muiden sivustojen käyttötietoja. Hyväksyt, että olet vastuussa salasanojesi ja muun sivuston käyttötietojen luottamuksellisuuden säilyttämisestä, ja että olet vastuussa kaikesta toiminnasta, joka tapahtuu salasanojesi ja / tai muun sivuston käyttötietojen käytön seurauksena. Lisäksi hyväksyt ilmoittavasi GPTW:lle välittömästi siinä tapauksessa, että havaitset salasanojesi tai muun sivuston käyttötietojen luvattoman käytön.

Hyväksyt, että sinulla ei ole oikeutta käyttää sivustoa millään sellaisella tavalla, joka voi vahingoittaa, heikentää tai aiheuttaa kohtuutonta taakkaa sivustolle ja/tai sen isännälle, palvelimille, verkolle tai muille käyttäjille. Hyväksyt olemaan puuttumatta millään tavalla sivuston toimintaan (mukaan lukien palvelujen toimittaminen), olemaan lähettämättä mitään viruksia tai matoja sivustolle, olemaan käyttämättä mitään hämähäkkejä, robotteja tai muita automatisoituja mekanismeja käyttääksesi sivustoa ja/tai sen palvelimia tai järjestelmiä, ja olemaan harjoittamatta ylivuotoja, roskapostien lähettämistä, postihyökkäyksiä, sivustojen kaatamisia tai muutoin lähettämättä ei-toivottua sähköpostia muille sivuston käyttäjille. Lisäksi hyväksyt, että et käytä tietoja, joita ei ole tarkoitettu omaan käyttöösi, että et yritä kirjautua palvelimelle tai tilille, joita sinulla ei ole lupaa käyttää, ja että et skannaa tai testaa minkään järjestelmän tai verkon, joka liittyy millään tavalla tähän sivustoon, haavoittuvuutta ilman lupaa.

Ohjelmisto

Hyväksyt, että nämä ehdot säätelevät kaikkea GPTW:n tarjoaman ja/tai sivuston kautta saataville asetetun ohjelmiston käyttöä (kuten edellä on määritelty), riippumatta siitä onko olemassa lisenssisopimuksia ja/tai käyttöoikeussopimuksia. Jollei toisin ole sovittu kirjallisesti, hyväksyt, että (1) käytät ohjelmistoa ainoastaan henkilökohtaisiin ja / tai ei-kaupallisiin tarkoituksiin; (2) et yritä muuttaa tai muokata ohjelmistoa, (3) et käännä, pura tai muuten yrittää päästä käsiksi ohjelmiston lähdekoodin; (4) et yritä ohittaa tai poistaa ohjelmistoa tai sen aiottua tarkoitusta; ja (5), et kopioi, alilisensioi, luovuta, siirrä, jaa, välitä tai muuten käytä ohjelmistoa ilman GPTW:n nimenomaista kirjallista suostumusta.

Palvelut

GPTW voi muuttaa tai poistaa tarjottavia palveluita sivustolla tai sen kautta milloin tahansa. GPTW ei esitä, että mikään palvelu on käytettävissä sijainnissasi, ja viittaus palveluihin sivustolla ei tarkoita, että palvelut ovat käytettävissä sinulle ja / tai sijainnissasi.

Tekijänoikeudet ja käyttöoikeudet

Voit vapaasti selata sivustoa. Yleisesti ja ellei toisin ole ilmoitettu, voit tarkistaa ja tulostaa sivuston materiaalia, edellyttäen että materiaalia (1) käytetään vain ei-kaupallisiin tarkoituksiin, ja että niissä (2) pidetään ilman muutoksia kaikki tekijänoikeudet, tavaramerkit ja omistusoikeutta koskevat tiedot, jotka näkyvät sivustolla lähetetyssä materiaalissa.

Sinulla ei ole oikeutta tehdä tai levittää kopioita sivuston materiaalista mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen ilman GPTW:n kirjallista lupaa. Minkään sivustolla saadun materiaalin (mukaan lukien kaikki ohjelmistot, HTML-koodi ja muu koodi) koodia ei saa muuntaa, tietoja ei saa purkaa, analysoida, transkriptoida, tallentaa tiedonhakujärjestelmään, kääntää millekään kielelle tai tietokonekielelle, uudelleenlähettää missään muodossa tai millä tahansa tavalla (sähköinen, mekaaninen, kuvakopiointi, tallennus tai muu tapa), jälleenmyydä tai jakaa uudelleen ilman GPTW:n kirjallista lupaa.

Ellei toisin mainita, kaikki sivuston sisältö on:

Copyright © GREAT PLACE TO WORK® INSTITUTE, INC.

Kaikki oikeudet pidätetään.

GPTW:n käytännön mukaisesti kaikki palvelut lopetetaan käyttäjille, jotka rikkovat sääntöjä tahallisesti ja / tai toistuvasti.

Saat lisätietoja sivuston materiaalin käyttöluvista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen .

Tavaramerkit

Monet sivustolla näkyvät tavaramerkit/palvelumerkit ja/tai logot (”merkit”) määrittävät GPTW:n palveluita ja tuotteita ja tiedottavat yleisölle näiden palvelujen ja tuotteiden lähteestä. Merkin väärinkäyttö on ankarasti kielletty, mukaan lukien tavaramerkkien käyttö jollakin seuraavista tavoista:

  • Tavalla, joka saattaa aiheuttaa sekaannusta;
  • Tunnistamaan tuotteitasi tai palvelujasi;
  • Omana tavara- tai tuotemerkkinäsi tai osana näistä;
  • Tavalla, joka virheellisesti osoittaa sponsorointia, kannatusta tai muuta yhteyttä tuotteisiisi, palveluihisi tai muuhun toimintaan; tai
  • Tavalla, joka halventaa tai heikentää merkkejä.

Sitoudut olemaan esittämättä tai muutoin käyttämättä merkkejä ilman GPTW:n etukäteistä kirjallista lupaa. Tee tällaisia pyyntöjä lähettämällä sähköpostia osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen .  Arvioimme pyyntösi ja vastaamme mahdollisimman pian.

 

Vastuuvapaudet, vastuuvelvollisuudet ja takuut

Sivusto saattaa sisältää teknisiä epätarkkuuksia, kirjoitusvirheitä, ja vanhentuneita tietoja. GPTW ei anna mitään takuita julkaistujen tietojen tarkkuudesta, luotettavuudesta, täydellisyydestä tai ajantasaisuudesta, ja GPTW ei takaa, että sivusto täyttää vaatimukset. GPTW pidättää oikeuden tehdä muutoksia sivustoon milloin tahansa. YMMÄRRÄT, TUNNUSTAT JA HYVÄKSYT, ETTÄ KÄYTÄT TÄTÄ SIVUSTOA JA SIVUSTOLLA OLEVIA TAI SEN KAUTTA TARJOTTUJA OHJELMISTOJA JA PALVELUJA OMALLA VASTUULLASI. GPTW EI VASTAA MISTÄÄN, SUORISTA, EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA, RANGAISTUKSELLISISTA TAI SEURAAMUKSELLISISTA VAHINGOISTA, KUTEN MENETETYT TULOT TAI MENETETYT VOITOT, JOTKA VOIVAT JOHTUA OHJELMISTOJEN, PALVELUJEN JA / TAI SIVUSTON KÄYTÖSTÄ, PÄÄSYSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ NIITÄ. (KOSKA JOILLAIN LAINKÄYTTÖALUEILLA EI HYVÄKSYTÄ VÄLILLISTEN TAI SATUNNAISTEN VAHINKOJEN VASTUUVELVOLLISUUDEN RAJOITTAMISTA, YLLÄMAINITTU RAJOITUS EI VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE SINUA.) GPTW EI ANNA MITÄÄN SUORIA TAI EPÄSUORIA TAKUITA MYYNTIKELPOISUUDESTA TAI SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN SUHTEESSA MIHINKÄÄN OHJELMISTOON, MATERIAALEIHIN JA/TAI PALVELUIHIN, JOTKA OVAT SAATAVILLA SIVUSTOLLA JA JOTKA KAIKKI TARJOTAAN ”SELLAISENAAN.” GPTW EI TAKAA OIKEUKSIEN RIKKOMATTOMUUTTA. GPTW OLE VASTUUSSA EIKÄ VASTUUVELVOLLINEN VAURIOISTA TAI VIRUKSISTA, JOTKA VOIVAT SAASTUTTAA, TIETOKONELAITTEISTOASI TAI MUUTA OMAISUUTTASI, KUN KÄYTÄT TILEJÄ TAI SIVUSTOJA TAI LATAAT OHJELMISTOJA TAI MATERIAALEJA SIVUSTOLTA.

Korvaus

Sinä suojaat ja pidät GPTW:n, sen tytäryhtiöt, toimihenkilöt, työntekijät ja edustajat vapaina kaikesta vastuusta, tappioista, vaateista, vaatimuksista, riidoista, vahingoista ja kustannuksista, mukaan lukien rajoituksetta kohtuulliset asianajajien palkkiot ja oikeudenkäyntikulut, jotka johtuvat tai jollakin tavalla liittyvät sivuston käyttöön, mukaan lukien kaikki sivuston kautta tarjottavat ohjelmistot ja/tai palvelut ja/tai ehtojen ja/tai tietosuojakäytännön säännösten rikkomukset.

Immateriaalioikeuksien vastuunrajoitus

GPTW kunnioittaa muiden immateriaalioikeuksia, ja pyydämme sivustollamme vierailijoita tekemään samoin. Jos uskot, että työtäsi on käytetty tavalla, joka loukkaa tekijänoikeuslakia, lähetä seuraavat tiedot kirjallisen ilmoituksen muodossa (lain 17 U.S.C. § 512(c) mukaisesti) nimetylle GPTW:n Copyright Agentille:

(1) Tekijänoikeudella suojattujen teosten, joita on mielestäsi rikottu, tunnistaminen;

(2) Materiaalin, jota on mielestäsi rikottu, sijainnin tunnistaminen sivustolla;

(3) Ilmoitus siitä, että sinulla on hyvä syy uskoa, että kiistellyn materiaalin käyttöä ei ole valtuuttanut tekijänoikeuden omistaja, hänen edustajansa tai mikään laki, mukaan lukien laki tekijänoikeuksien kohtuullisesta käytöstä;

(4)  Lausunto siitä, että ilmoituksen tiedot pitävät paikkansa, ja rangaistuksen uhalla, että olet yksinomaisen tekijänoikeuden omistaja, jota on väitetysti rikottu tai että sinulla on lupa toimia tekijänoikeuksien omistajan puolesta;

(5) Osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi; ja

(6) Fyysinen tai sähköinen allekirjoitus.

Nimetyn asiamiehen, jolle voidaan ilmoittaa tekijänoikeusrikkomusvaatimuksista tällä sivustolla, yhteystiedot:

Osoite: Designated Agent for Intellectual Property

Timothy H. Gens, Esq.

Director of Legal Affairs

222 Kearny Street, Suite 800

San Francisco, CA 94108

Puhelin: +1 (415) 844-2649

Faksi: +1 (415) 503-0014

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen

Vastaavasti, ilmoita nimetylle asiamiehelle, jos uskot että jotain tavara- tai tuotemerkkisi oikeuksia on rikottu, tai jos uskot, että kuvaasi on käytetty ilman lupaa.

Riidanratkaisu

Jokainen näiden ehtojen rikkomiseen perustuva toimenpide on tuotava liittovaltion tai paikallisten tuomioistuinten, jotka sijaitsevat San Franciscossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa, tietoon ja jonka tuomiopiirin hyväksyt tällaisessa toiminnassa. Jos rikkominen on todettu tuomioistuimessa, tuomioistuimella on oikeus välipäätökseen ja myöntää GPTW:lle sen vahingonkorvaukset ja asianajopalkkiot sekä muut helpotukset, joita tuomioistuin pitää asianmukaisina.

Sovellettavat lait ja toimivaltakysymykset

Sivustoon sovelletaan Yhdysvaltojen lakeja, mukaan lukien Yhdysvaltain liittovaltion tekijänoikeus- ja tavaramerkkilait ja Kalifornian osavaltion lakeja sovellettavista sopimuksista, joita sovelletaan huomioimatta lakiristiriitoja tai lainvalintaperiaatteita. Vierailemalla sivustolla ja käyttämällä sitä suostut Kalifornian tuomioistuinten tuomiovaltaan ja sitoudut hyväksymään haasteita postitse. Täten luovut kaikesta tuomivaltaan ja paikkaan liittyvästä puolustuksesta, jotka olisivat muuten käytettävissä.

Lakien noudattaminen

Sitoudut olemaan käyttämättä sivustoa, ohjelmistoa tai tarjottavia palveluja sivustolla tai sen kautta mihinkään tarkoitukseen, joka on kielletty näissä käyttöehdoissa tai joka on laitonta. Lisäksi sitoudut olemaan käyttämättä, kopioimatta tai viemättä sivustoa, ohjelmistoa tai sivustolla tai sen kautta tarjottavia palveluja, rikkomatta mitään soveltuvia lakeja, sääntöjä tai määräyksiä. Sitoudut noudattamaan kaikkia minkä tahansa Yhdysvaltojen tai ulkomaisen viraston tai viranomaisen vientilakeja ja rajoituksia, olemaan tarjoamatta sivustolla tai sen kautta tarjottavia sivustoja, ohjelmistoja tai palveluja suoraan tai välillisesti rikkoen tällaisia rajoituksia, lakeja, sääntöjä tai määräyksiä tai ilman tarvittavia lupia.

Ylivoimainen este

Huolimatta näiden ehtojen muista valmisteluista, jos GPTW:n jokin velvoite estyy johtuen ylivoimaisesta esteestä tai hallituksen rajoituksista, sodasta, vihamielisyyksistä, tiesuluista, kansalaislevottomuuksista, lakoista, työsuluista tai mistä tahansa muusta seikasta, joka ei ole kohtuullisesti GPTW:n hallittavissa, niin GPTW ei vastaa mahdollisista velvoitteidensa suorittamisen puutteista tai viivästymisistä. GPTW ilmoittaa sinulle viipymättä tällaisesta ylivoimaisesta esteestä. Tämän lausekkeen ehdot eivät vapauta, vaan ainoastaan keskeyttävät GPTW:n velvoitteiden suorittamisen siihen asti, kunnes ylivoimaisen esteen edellytykset lakkaavat olemasta.

Otsikot

Näiden ehtojen kaikki otsikot ovat tarkoitettu vain viitteeksi. Näitä otsikoita ei huomioida tulkittaessa tai rakennettaessa mitään näistä ehdoista.

Ei luovutusta

Et saa luovuttaa tämän sopimuksen mukaisia oikeuksiasi tai velvoitteitasi ilman GPTW:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

Säännösten pätemättömyys

Siinä tapauksessa, että jotain näiden ehtojen osaa pidetään täytäntöönpanokelvottomana, kyseistä osaa tulkitaan sovellettavan lainsäädännön mukaisesti mahdollisimman lähellä vastaamaan alkuperäistä tarkoitusta ja säännösten loppuosat ovat täysin voimassa.

Ei vastuuvapautuslauseketta

Jos GPTW ei vaadi tai toteuta jotakin näiden ehtojen tiukkaa noudattamista, ehtoja ei tulkita luopumiseksi mistään säännöksestä tai oikeudesta.

Ehtojen muutokset

Näitä ehtoja ei saa muuttaa ilmoittamatta muutoksista tällä sivustolla ja mitään neuvoja tai muita sivuston tai sen edustajien käyttäjille millään tavalla antamia tietoja ei pidetä näiden ehtojen muutoksena tai niistä luopumisena, jollei valtuutettu virkamies tai GPTW:n edustaja ole antanut tällaista muutosta tai luopumista kirjallisesti.

Täydellinen ymmärtäminen

Nämä ehdot muodostavat sinun ja GPTW:n välisen ymmärryksen liittyen sivustoon.

Käännökset

Nämä ehdot ovat luettavissa useilla lainkäyttöalueilla ympäri maailmaa ja eri kielillä. Jos et puhu sujuvasti lukemaasi kieltä, vieraile toisen maan Great Place to Work® -verkkosivuilla, jossa haluamaasi kieltä puhutaan. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä.

These Online User Content Guidelines are posted on GPTW’s affiliate websites in numerous jurisdictions around the world and in numerous languages. If you are not fluent in the language you are reading, please visit the website of the Great Place to Work® affiliate in the country in which the language is spoken in which you are most comfortable.

KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOA OSOITAT HYVÄKSYVÄSI NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT JA MAHDOLLISET MYÖHEMMÄT MUUTOKSET. TÄMÄN SIVUSTON KÄYTÖN EHTONA VAKUUTAT, ETTÄ ET AIO KÄYTTÄÄ TÄTÄ SIVUSTOA MIHINKÄÄN LAINVASTAISEEN TARKOITUKSEEN.

Jos sinulla on kysyttävää ehdoista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen .

Viimeksi muokattu:  1. syyskuuta 2016